23 Aralık 2011 Cuma

Acarkent Mezzaluna

Geçenlerde değişiklik olsun diye acarkentteki mezzalunaya gidelim dedik. Acarkente de daha önce pek gitmişliğim olmadığı için yolu çok iyi bilmiyoruz. Bildiğimiz tek giriş Acarkent E kapısı.

Hiç gittiniz mi o yoldan bilmiyorum ama hala artık şehirde değilde ormanda ilerliyormuşsunuz hissi veriyor. Tam kendi aramızda burada kalsan kurtlara yem olursun diye espiri yaparken gece karanlığında arabanın farlarının tam ortasında bir Kurt (köpeği) gördük ve gülümsemelerimiz yüzümüzde dondu kaldı :) Şaka yapmıyorum tam filmlerdeki gibi bir sahneydi. Farın parlak ışıklarında tüm haşmetiyle duran aç !? bir kurt.

Eğer bir filimde olsaydık arabanın tam o anda arıza yapmasi gerekirdi ama biz orman yolundan devam edip nihayet Acerkente vardik.

Trio'daki mezzaluna biraz küçük olduğu için ve sağdan soldan geçenler biraz fazla olduğu için ambians olarak pek tat vermiyor. Acarkent Mezzaluna ise daha ferah ve şık bir ortama sahip. Girişin solunda kalan bölümde pizzalarin hazırlandığı murfak kismi da izelyebiliyorsunuz. Mezzaluna'nın pizzalarini beğeniyordum ve yine burada da çok memnun kaldım. Ayrica çalışanların ortalamanın oldukca üstünde ilgili ve nazik olduğunu söyleyebilirim.

Mekanın tek falsosu içeride tuvalet olmamasi. Restoran Acarkent'teki Coliseum Yaşam Merkezi içerisinde bulunuyor ve lavabolar da ortak kullanım alınında.

Herşey iyi güzel ama fatura biraz kabarik. Sonuçta bir pizza'nin 40TL olmasi çok makul değil. Manzara yok, canlı müzik yok.... e pizza da biraz daha uygun olmali sanki.

Hiç yorum yok: