30 Mayıs 2008 Cuma

Dr. Oetker Gourmet Puding

Pazartesi günü, çok yakında tekrar düzenli yazmaya başlayacağım demişim ama nerdeee... Aradan 4 gün geçmiş bile ve sayfa hala aynı şekilde duruyor. Arkadaşlar, işleyen demir hesabı pırıl pırıl durumdayım son 2 haftadır özellikle :)


Neyse, gelelim konumuza. Soldaki fotoğraf belki 2 aydır yazılmayı bekliyor. Dr.Oetker Kakaolu Gourmet Pudingi büyük bir hevesle satın almıştım marketten çünkü içerisinde vişne parçacıkları vardı! Ama maalesef biraz hayal kırıklığı yarattı bende. Sanki vişne parçacığı konusunda biraz cimri davranılmış. Çok da bir farkı yoktu kakaolu pudinginden. Halbuki madem farklı bir ürün yapıyorsun bari tam yap değil mi? Boca et şöyle içine vişne parçacıklarını :) Yine de evde kolayca yapılacak pratik bir tatlı olması açısından denenebilir. Afiyet olsun şimdiden.
Not: Bu arada, hala evimde puding kaselerim yok (aman o eksik kalsın :) Onun yerine yukarıda gördüğünüz uzun ince dondurma kaselerime doldurdum pudingi de mecburen.

26 Mayıs 2008 Pazartesi

Nerelerdeyim?

Bloğumu çok ihmal ettim farkındayım. Bu siteye yazmaya başladığımdan beri ilk defa bu kadar uzun bir ara veriyorum. Neredeyse 1,5 ay olmuş. Hadi benim bahanem boldu da Engin neden hiç yazı eklemedi orası muamma. Aslında muamma da değil tembellik. Benim neden yazmadığıma gelince… Hayatımda büyük değişiklikler oldu. Öncelikle işimi değiştirdim. Geçen hafta Salı gününden beri yeni işimdeyim. Benim için çok daha iyi olacağına inandığım bir firma ve pozisyona geçtim. İzmir’e gittim, 1 hafta kadar ablamlarda kaldım, Diloş ve Handoş’la hasret giderdim. Bu yeni işim için görüşmeler yaptım. Eski işimden istifa ettim ama iki hafta süresince mecburen istemeye istemeye de olsa çalıştım. Hımmm başka… Bu şirkette araba verdikleri için mecburen direksiyon dersleri almaya başladım. Bu arada ablam iki defa İstanbul’a geldi. Onda da güzel gelişmeler var, olacak olacak inşallah iyi şeyler :) Araba kullanmaya ve bol bol stres olmaya başladım. O da ayrı bir yazı konusu olacak zaten. Az kalsın unutuyordum, evime hırsız girmeye çalıştı, kapı haşat oldu ve daha şu an aklıma gelmeyen kimbilir neler neler… Anlatacak çoookkk şey birikti kısacası. Deneyimlerimizi paylaşmaya devam :) Çok yakında! Bekleyin beni :P