4 Ocak 2008 Cuma

İlaç 7-24, Market 7-24 ve Taksi 7-24 Hizmetleri

İlaç 7-24 hizmeti aslında Temmuz ayından beri İstanbul'da uygulanmaktaymış fakat benim bugün haberim oldu ve hemen sizlerle paylaşma ihtiyacı hissettim.

Ya internet üzerinden ya da 444 7 724 numaralı telefonu arayarak İstanbul içinde günün herhangi bir saatinde ilaç siparişi verebilirsiniz. Siparişini verdiğiniz ilaç en uygun eczaneden temin edilerek kasa fişiyle beraber ortalama 30 dakika içerisinde adresinize ulaştırılıyor. Hizmetin ücreti ise fişte belirtilen ilaç parası ile kurye bedeli. Kurye bedeli olarak ise gündüz 10 YTL, gece ise (19:00-07:00) 15 YTL talep ediliyor. Siparişler için herhangi bir alt limit yok yani hizmet bedelini ödediğiniz taktirde bir kutu aspirin için bile bu hizmetten yararlanabilirsiniz.

Çok yararlı bir hizmet olmasının yanısıra kesinlikle çok da akıllıca bir iş fikri. En kısa zamanda İstanbul dışındaki diğer illere de yayılacağına eminim.

Bu hizmet Market 7-24 Tüketim Malları Pazarlama ve Ticaret A.Ş. tarafından verilmekte. Firmanın adından da anlaşılacağı gibi sadece ilaç konusunda değil herhangi bir market ihtiyacınız olduğunda da yine aynı telefon numarasından ya da bu websitesinden sipariş verebilirsiniz. Teslimat, ödeme gibi şartlar aynı. Aynı firmanın İlaç 7-24 ve Market 7-24 hizmetlerinin yanısıra Taksi 7-24 adında farklı bir hizmeti daha bulunmakta ki benim gibi taksici mağduru biri için en cazip olanı bu! Maksimum 2 yaşındaki, tümü klimalı taksilerle hizmet veriliyor. Şoförleri ise evli ve 25 yaş üzerinde, üniformalı kişiler. Araçlar 24 saat uydudan takip ediliyor. Bu taksi hizmeti için ise ekstra hiçbir ücret vermiyorsunuz. Yine 444 7 724 numaralı telefondan veya internet üzerinden adres bilgilerinizle beraber taksi siparişinizi veriyorsunuz ve araca bindiğinizde normal tarifeden ücretlendiriliyorsunuz. İlk uzun taksi seyahatim için kesinlikle deneyeceğim!

Hiç yorum yok: