4 Ekim 2007 Perşembe

1045

Dün akşam e-mailime gelen bir haberden bahsetmek istiyorum size. Ev ve iş telefonlarınızdan şehirlerarası, uluslararası ve cep telefonlarını artık bu hizmetle daha ucuza arayabiliyorsunuz. Tek yapmanız gereken arayacağınız numaranın önüne "1045"i eklemek. Bu hizmetten yararlanabilmeniz için tek şart ŞirketHATT, KonuşkanHATT veya StandartHATT tarifelerinden birin kullanıyor olmanız. Web sitesine girip daha detaylı incelemek isteyebilirsiniz ama özetlemek gerekirse şehirlerarası aramalarda %13, turkcell/avea/vodafone aramalarında %20, Almanya/İngiltere/ABD/Rusya gibi ülkelerin sabit hatlarını aramada ise %34 gibi bir fiyat avantajınız oluyor. Kulağa çok hoş geliyor, deneyip göreceğiz.

Kimmiş bu 1045'çiler derseniz ona da değineyim hemen kısaca. Bu hizmet Millenicom Türkiye tarafından sunulmakta. Millenicom Türkiye ise "Almanya merkezli European Telecommunication Holding şirketlerinden Millenicom ve Alovatan'ın Avrupa telekom pazarında edindiği tecrübe ve birikimi Türkiye pazarına en etkin şekilde yansıtmayı hedefleyen bir telekomünikasyon firması".

Hizmetin faturalandırılmasına gelince; evinize gelen Telekom faturasıyla beraber ikinci bir fatura gelecek ve de bu fatura, 1045 hizmetinin olacak. Bu hizmetten yararlanmak için herhangi bir ek bedel, aylık sabit ücret vs ödememiz gerekmiyormuş. Fatura ücretini Türk Telekom faturamızı ödediğimiz tüm noktalara yatırabiliyormuşuz. Eğer telekom faturanız otomatik ödemedeyse, 1045 faturanız da otomatik olarak aynı hesaptan çekiliyormuş.

Kulağa harika geliyor. Hem yakında bu hizmeti şehiriçi aramalarında da verebilmek için çalışmaları varmış.

Hiç yorum yok: