10 Mart 2012 Cumartesi

Yıldızlar Bebe & Genc Mobilyası


Bebek odası için mobilya bakarken ilk düşündüğüm tüm modellerin birbirine ne kadar çok benzediği oldu. Ufak tefek farklar dışında her magazada neredeyse aynı modeller var. Çoğu fark modelden çok renk ve desenden kaynaklanıyor onu da istediğiniz gibi yapabiliyorsunuz zaten.

Gerçekten farkli bir model düşündğünüzde de (ne billim kale gibi olan var, yarış arabası gibi olan var veya oyuncak ev gibi olan var). kesenin ağzını açmanız gerekiyor. Bu kadar iddiali bir modeli ne kadar kullanabileceğiniz de ayrı bir konu.

Modoko'ya gittiğinizde cocuk ve genc mobilyası satan magazalar ile dolu bir sokak bulacaksınız.225. sokak. Sağlı sollu birkaç mağaza var ve hepsinde de farklı ama aslında o kadar da farklı olmayan (ya da ben anlamıyorum!?) bir sürü model var. Çeşit bol fiyatlar aşaği yukarı aynı olunca konu güvenebileceğiniz bir satıcı bulmakta. 

Daha önce Ankara Mobilya ile kötü tecrübeler ucuza kaçmanın sonradan ciddi sıkıntılara sebep olduğunu kanıtlamıştı o yüzden bu sefer daha dikkatli olmaya çalıştık. Sonuç başarılı;

Yıldızlar Bebe&Genc Mobilya'da karşılaşacağınız Turgut Bey daha modelleri gezdirirken tecrübesi ve bilgisi ile güven veriyor. Şahsen yırtık satıcıları değil efendi satıcıları tercih ettiğim için Turgut Bey'e de güvendim. Model seçiminde yardımcı olmasi, şahsen gelip ölçü almasi, teslimatın tam zamanında hatta bir hafta erken yapımış olmasi parasını hak ettiği anlamına geliyor.

Mobilyayı getiren arkadaşlar da işini bilen düzgün çalışanlardı. Mobilyayı getirirken oyuncak sandığını kırmışlar. Çaktırmadan kakalamak yerine düzgün bir şekilde durumu açıkladılar ve iki gün içerisinde teslim ettiler. Hatta ikinci gelişinde boyası çizik olduğu için şikayet ettiğimizde, gelip tekrar aldılar yenileyip getirdiler.  "Çizik değil o, lekedir. silersiniz geçer!" demediler yani.



Hiç yorum yok: