19 Ocak 2010 Salı

Pratik Depo


Gecen gün Bagdat caddesinde yürüken dikkatimi cekti internetten arastirip ögrendim. Pratik Depo diye bir uygulama varmis. Sezonluk kullandiginiz esyalarin depolanmasi icin pratik bir sistem gelistirmisler. Ariyorsunuz geliyorlar, istediginiz esyalari portatif bir depoya koyuyorlar, kapiyi kilitleyip anahtari size veriyorlar. Sezonu geldiginde depoyu yine ayaginiza getirip siz istediginizi alip koyduktan sonra geri götürüyorlar. Aylik 45tlden baslayan fiyatlar bana makul gibi geldi ama ihtiyac oldugunda detayli incelemek lazim.

Valla ögrenciyken cok isime yarayabilirdi bu :) Zaten cok esyam yoktu. Yaz sonu kiraci oldugum evden ayrilir esyalari depoya brakir, kis basi da yeni tasinacagim eve getirtirdim. 3, 4 aylik kira da bana kalirdi :)

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Hiç tavsiye etmem, müşteri hizmetleri son derece gayri ciddi. Eksik bilgilendirme nedeniyle fiyatlamalarda müşteriyle çok sorun çıkıyor. Yukarıdaki fiyatlara inanmayın, zira artı KDV artı nakliye bilmemne diye eksta masraf çok çıkartıyorlar. İyi niyetli bir girişim ama her şey şark usulü yürüyor, bir organizasyon bozukluğu var, müşteriyle temas ettikleri noktalarda yetersiz personel kullanılması en büyük sıkıntı.