5 Mart 2009 Perşembe

Avast - Anti Virüs

Öyle bilgisayarin inceliklerinden cok anlamiyorum. Evde internete girip, sagda solda biraz takilmak icin ve blog yazmanin disinda pek fazla birsey yapmiyorum. Yine de durup duruken virüs kapip hayatimi zorlastirmak istemedigim icin kullandigim her bilgisayara bir antivirüs programi indiriyorum.

Kimdi su an hatirlayamiyorum ama zamaninda bana avasti kim tavsiye ettiyse ona büyük bir tesekkür borcluyum. Özellikle Norton ile yasadigim kabuslari düsünecek olursak.

Avast tamamen bedava indirip yükleyebileceginiz bir anti vürüs programi. Simdiye kadar hic bir problem cikartmadi ve oldukca da hafif calisiyor. Norton mesela daima kendini belli ederken avast emailleri tararken bile oldukca hizli. Sik sik virus bellegini güncelliyor ve diger bir güzellik de Türkce arayüzü. Bosuna korsan programlarla ugrasmayin, avasti indirin rahat edin…

2 yorum:

HUYSUZBALIK dedi ki...

Merhaba :) Görmeyeli bir sürü yazı eklemişsin.Ne güzel... Ben de AVG Free Edition kullanıyorum ve çok memnunum hem de ücretsiz. Avastı da merak ettim şimdi. İndirip kullansam mı acep? Sevgiler...

mutkan dedi ki...

AVG onceden bende tavsiye ediyodum, taaki, bilgisayarima virusler bulasmaya baslayinca, secimimi su anda avast olarak degistirdim.