14 Şubat 2009 Cumartesi

WaffleEvi


Bir süredir yakinindan gectigim ama tabelasindaki adi okuyamadigim kirmizi dekorasyonlu yeni bir dukkan vardi. Güzel güzel balonlarla süslemisler, acilis yapmislar. Sonunda bir aksam merakima yenik dustum ve ne acilimis diye görmeye gitti. WaffleEvi adindan da anlasilabilecegi gibi Waffle üzerine bir cafe/restoran.

Waffle`in tanesi 8ytl ve temelde erimiş çikolata, krem şanti ve taze meyveler ile kendi zevkinize göre bir waffle olusturabiliyorsunuz. Yeni acildigi icin 2 waffle alana 1 tane bedava. Degisik bir tatli denemek istediginizde iyi bir secenek olabilir cunku oldukca lezzetli.

Waffle`in hamuru Evimden Gıda San.Tic. tarafinda özel bir formül ile üretiliyormus. Yani bayiler kendileri hamur hazirlamadikalari icin her WaffleEvi`nde ayni tadi bulabilecegiz herhalde. Ben gittigimde meyveler de tazeyde. Umarim kalitelerini bozmazlar. Tatli disinda sandvic niyetine ton balikli vb waffle cesitleri de var.

Baska nerede var bilmiyorum ama Bostanci`da Lunaparkin hemen karsisinda bir WaffleEvi var ve eve servis de yapiyorlar. Zaten görmemenize pek imkan yok, kirmizi dekorasyonu ile oldukca göz alici.

Hiç yorum yok: