16 Kasım 2008 Pazar

Ranchero

Hep kebap, iskender, hamburger olmaz tabii biraz da dünya mutfaginin nimetlerinden faydalanmak lazim. Suadiye`de uzun zamandir görüp gitmek istedigimiz, Meksika yemekleri sunan Ranchero`ya gitmek sonunda nasip oldu.

Her ne kadar amac farkli tatlar denemek olsa da ben nedense yine bildigim yada en azindan tanidik gelen bir seyler denemeye meylediyorum. Aslinda en iyisi böyle yerlere bir bilen ile gitmek ama en azindan menude yemeklerin altina ayrintilari yazmislar da bir fikir edinebiliyorsunuz. Ben Carne Asada Con Salsa Pimienta (özel bir sos ile marine edilmis bonfile et ve mantar vs...) denedim (yazarken bile zorlaniyorum) ve oldukca memnum kaldim. Menuden yemek secerken cok aci sevmiyorsaniz garsona da danismakta fayda var. Sanirim hemen hemen her yemegin yaninda o tatli Meksika fasulyesinden de koyuyurlar ve bunlar gercekten lezzetli.

Mekan biraz kucuk. Bunun bir avantaji ortamin ugultulu olmamasi ama dekorasyon konusunda da pek fazla bir secenek birakmamis. Belki de ben daha bir Meksika havasi beklemekle hata ettim. Tabii ki duvarlarda ufak tefek latin kivamli dekoratif ürünler mevcut ama yetmemis bence. Sonuc olarak farkli bir aksam yemegi icin tavsiye ederiz efendim....

Unutmadan! Hesabi istediginizde size bir de ufak mavimsi bir meyve kokteyli ikram ediyorlar. Tadi gercekten muhtesem ve yemekten bir süre sonra agzinizda arta kalan bahart tadini aliyor. Gercekten basarili.

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Ihmmm, canim cekti yine. Ne guzeldi o hesap yaninda gelen alkolsüz meyve okkteyli. Siseleyip satsalar kesin mudavimi olurdum!