1 Eylül 2008 Pazartesi

Viaport


Istanbul'da bu kadar cok alisveris merkezi varken hala nasil pespese yenilerini aciyorlar tam olarak anlayamiyorum ama demek ki bir bildikleri var. Sonucta ne zaman gitsem dolu. Özellikle yazin insanlar sirf serinlemek icin bile ugruyorlar sanki. Son alisveris merkezimiz Kurtköy'de acilan Viaport.

Daha cok indirimli ürünlerinin sunulacagi bu alisveris merkezinde ayrica Istanbul'un ilk Kipa'si da hizmet veriyor. Su an tüm dukkanlar acilmis durumda degil ama yinede aradiginiz herseyi bulabilirsiniz. Mesela ben kendime uygun bir fiyata bir Mayo aldim bile :)

Tam olarak anlayamadigim sey yazin bile oldukca ruzgarli olan bu mekanin kisin nasil müsteri cekecegi cünkü tüm yürüyüs alanlarinin üstü acik ama belki de kis icin farkli bir uygulama dusunuyorlardir. Ben görmedim ama söylediklerine göre burasi Izmir'deki Bornova Forum alisveris merkezini andiriyormus. Son trend de bu biliyorsunuz. Acikhava alisveris merkezleri. Global isinmayla paralel bir yatirim düsüncesi olsa gerek. Kanyon acilmadan önce de gazetelerde yok yerden isitmali yok bilmem kac tane klimali falan diye atip tutmuslardi ama gidince insan usuyor iste...

Viaport aslinda bildigimiz alisveris merkezlerinden cok da farkli degil ama Genclik meydani diye bir alanda cocuklar midilliye binebiliyorlar ve hemen yaninda da yine cocuklar icin ufak bir gokart alani var. Dikkatimi ceken diger bir alan da plaj havasi verilmis olan kum havuzuydu. Kullanimda degildi ama tam olarak faaliyete gectiginde orda eglendirici aktiviteler olabilir.

8 yorum:

Esra :) - kadincablog.blogspot.com dedi ki...

merak ediyorum ben de burayı hangi markalar var acaba?

Unknown dedi ki...

Esra, http://www.viaport.com.tr/ web sitesine girersen anasayfada tum markalarin oldugu bir liste var.

zeya dedi ki...

ben bugün duydum bu alışveriş merkezini ucuzmuş bayağı dediler.
Kanyonda ağustosta bile üşüyorum ben mimari bir hata var orada galibaaa

velinkam dedi ki...

Ben izmirde oturuyorum ve forumda kışın alışveriş yapmak hoş olmuyor bazı markalar başka yerde olsa kışın oraya hiç gidilmez :))

Quentins dedi ki...

viaport'a yaptığım 2.ziyaret sonunda bir kez daha anladım ki burası hiç bana göre değil. Hem üşüyorum hem de hiçbir mağazada elle tutulur bir şey yok. Bir çöp bile alamadım. Sanki tüm mağazaların diğer şubelerinde elde kalanları buraya göndermişler gibi.

Adsız dedi ki...

Quentins'e aynen katılıyorum. Ben hiç alacak birşey bulamadım. Belki tefal mağazası iyidir uygundur ama benim mutfağımda yeni bir eşyaya yer yok.
Ayrıca evet, bende çok üşüdüm.

Unknown dedi ki...

Bugün Viaport 5D sinemasına gitme gafletinde bulunduk. 7 yaşındaki oğlumla gittik. Paristekinin aynısı olduğu ile ilgili reklamı yapıldığı için gerçekten aynı zannettim. Fakat son derece tehlikeli ve klasik olarak insan sağlığının ve güvenliğinin hiçe sayıldığı bir ortam ile karşılaştım. Pariste oturulan koltuklarda ciddi emniyet kemeri güvenlikleri varken burada koltuklara oturup sağa sola fırlatılarak ağzımızı burnumuzu nereye vurup parçalanabilirz veya kafamız nereye çarpacak endişesi içerinde bir kabus yaşadık.Kimseye tavsiye etmiyorum. çok tehlikeli. Sinemayı ayrıca alışveriş merkezi müdürlüğüne de şikayet edeceğim.
Bilgilerinize.....

bengü dedi ki...

bende açıldığından beri viaportta gidiyorum..viaportun büyük eksikliği güvenlik sorunu,hırsızlık çok ve kolay yapılıyor..benim çantam çalındı mango mağzasında ve bu mağzada daha öncede olmuş,hırsızlığı yapanlarda bayanlar benimkini 3 bayan gelip bebek arabasından alıp kollarına takıp gidiyolar..viaporta gelenler çok dikkat etsin derim ben..yeterli güvenliği,görevlisi falan yok..ben cameradan teşhis ettim bayanları bakalım ne olacak..