24 Ağustos 2008 Pazar

Pasalimani Kafe


Bogaz kenarinda denize sifir bir kafede pazar sabahi brunch yapmak isterseniz secenekleriniz arasinda Pasalimani Kafe`de bulunuyor. Beltur tarafindan isletilen bu mekan Üsküdarin biraz ilerisinde size cok güzel bir manzara sunuyor.
Pazar günleri 21 ytl`ya acik büfe kahvalti yapabiliyorsunuz ama ne yalan söyleyeyim acik büfe öyle cok da zengin degil. Ne bekliyordum bilmiyorum ama bildigimiz klasik peynir cesitler, pogaca, kahvaltilik tatlilar, misir gevrekleri ve kahvaltilik domates ile salatalik disinda pek de birsey yok. Klasik bir kahvalti yeter bana diyorsaniz problem yok ama daha fazla cesitlilik istiyorsaniz baska bir arayisa girmelisiniz. Sikma portakal suyu, krep veya omlet tarzinda birseyler fena olmazdi bence.

Kendi özel araclari ile gelenler icin bir otopark mevcut ve cocuklu ailelerin rahat bir nefes almasini saglayacak ufak bir oyun parki bile var.

1 yorum:

Sinem dedi ki...

Benim denize sıfır kahvaltı konusundaki favorim Yeniköy'de. Yeniköy spor klübüne ait bir çay bahçesi var. Süper bir kahvaltının fiyatı sadece 8.5 YTL . Şaşırdınız değil mi? Kahvaltının içerisinde bal-kaymak bile var. Uzak demeyin deneyin derim... Pazar sabahı erken gitmenizi tavsiye ederim...