20 Temmuz 2008 Pazar

Club Sporium Bostanci


Atalarimiz ava cikarak fit kaliyorlarmis ama modern dünyanin insanlari zamanlarinin cogunu oturarak gecirdikleri icin hareket etmek icin uste para veriyorlar. Uc tarafi denizle cevrili bir ülkede denzi olan bir sehirde yasiyorum ama yine de yüzebilmek icin Club Sporium Bostanciya uzunca bir süredir üyeyim. Ne de olsa bunun bir de kisi var...

Bircok fitness aktivitesine (tennisden squasha kadar) imkan tanimasina ragmen ben sadece havuz üyesiyim ve herkese tavsiye ederim. Yari olimpik bir havuzda kisin yüzebilir, cikista da sauna sefasi ile rahatlayabilirsiniz veya yazin acik olimpik havuzda güneslenebilirsiniz.

Yanliz uyarmaliyim yazlari acik havuza cok ragbet oldugu icin biraz kalabalik olabiliyor. Eger amaciniz sosyallesmek (= piyasa yapmak) degilse sabah erken gelip tertemiz havuzda yüzüp biraz da güneslendikten sonra kalabalik bastirmadan kacabilirsiniz. Kapali havuzdaki sorun ise zaman zaman ayi familyasina yakin olan bazi erkeklerin yüzerken biraz dikkatsiz davranmalari. Mümkün oldugunca kulvarinizi savunmaya calisin ve su fiskirtan kulaclara karsi kendinize bir gözlük edinin :) Burada da sabah erken gelmek daha konforlu bir deneyimi garanti ediyor.

14 yorum:

Haydins dedi ki...

Biliyorum burayi bizim eve yakin..Hatta evlenmeden once bronzlasayim biraz diye gitmistim bir kac sefer ;)Bronzlasamamistim o ayri tabi :)

Sinem dedi ki...

Biz de Akatlar Clup Sporium'a üyeydik eşimle. Ama hiç memnun kalmadık. 1 senelik üyeliğimiz geçen hafta doldu ve yenilemedik. Ortam sanki tamamen sosyalleşme yeriydi senin deyiminle. Çalışanların bir kısmı da aynı sosyalleşme çalışmalarından nasibini almış görünüyordu. Açık havuz konusunda geçen sene yaşananları anlatmak bile istemiyorum ; ki geçen sene yeni açılmış ve çok üyesi olmayan bir yerdi. Bu sene nasıldır kimbilir? :)

mermaid dedi ki...

"ayı familyasına yakın olan bazı erkekler"
harika bir tanımlama:)))))

Adsız dedi ki...

Merhaba ,
Yazdığınız tarihe göre biraz geç kalan bir yorum daha doğrusu soru olacak ama yine de sormak isterim.Ben de sizin gibi sadece havuz üyesi olmak istiyorum , bu haftasonu misafir olarak gideceğim .Merak ettiğim fiyatlar ,fitness + havuz fiyatı ile sadece havuz üyeliğini karşılaştırmak istiyorum .Hatırlıyorsanız yazar mısınız , telefonda söylemediler ve ben merak ediyorum , gitmeden önce fikrim olsun istiyorum.

Teşekkürler

Nodiahp dedi ki...

Yardimci olmak isterdim ama fiyat konusu cok degisken. Kac kisi uye oldugundandan yada kac yildir üye oldugundan tut da ne kadar iyi pazalik yaptigina bagli olarak degisebiliyor. Orda her iki üyeligin fiyatlari konusunda da bilgilendireceklerdir...

claire dedi ki...

buranın havuzuna yaklaşık üç aydır üyeyim ve şimdiye kadar bana sadece sinir kaynağı oldu. ilk ayımda gözüm mikrop kaptı, sonrasında havuz suyundan dolayı hayatımda ilk kez cilt sorunları yaşamaya başladım ve yüz küsür dolaplık soyunma odalarında her gün 10 15 dakika kabin sırası bekliyorum, çünkü kapalı havuzda tek kabin var. üyelerinin karşılaştığım neredeyse tümü de aynı odada olmaya bayılacağım insanlar değildi.. keşke huzurumu aldıkları ölçüde paramı geri verseler.

Adsız dedi ki...

eşim 1 yıla yakın geldi benide ikna etti bizde en yakın arkadaşımızıda getirdik.
o kadar para bayılmasına rağmen arkadaşımız haftada 1 gn gelebiliyor en fazla 2
Anladığım kadarı ile orda ki kıdemli üyeler torpilli ,haksızlıklar diz boyu ,
arkadaşımın saati olmasına rağmen ,korttan onu zorla çıkartıp ,orda 2 saattir oynayan saati olmayan üyelerini soktular ..
BEN NEFRET ETTİM BİR DÜZEN YOK ,KURAL YOK PAZAR GÜNÜ SAAT 9 .3O DA KAPANIYOR SİZ ŞAYET TAM 9 :3O DA DUŞTA ÇIKMIŞ DOLABINIZ AÇILMAZ HALDE İSENİZ ÇIPLAK EWE GİDERSİNİZ LAKİN TESİSİN KAPISI AÇIK AMA NE YETKİLİ NEDE SİZE YARDIM EDİCEK BİRİLERİ VAR.
BİR SORUN İÇİN TESİS MÜDÜRÜ İLE GÖRÜŞMEK İSTERSENİZ ADAM DAİMA TOPLANTIDA SANKİ BAŞBAKAN ,BİR TESİS MÜDÜRÜNÜN ÖNCELİĞİ ÜYELER DEĞİLSE NEDİR???
3 ARKADAŞIMI DAHA GETİRİCEKTİM
AMA ASLA GETİRMİCEM ,,,

Nodiahp dedi ki...

valla diğer yorumlar için birşey diyemem ama üyelere öncelik taninmasi doğal. Zaten kalabalik, bir de üyelerin misafirleri olsa hiç çekilmez.

Adsız dedi ki...

nodiaph
bu yorumun bana ise hepimiz full üyeyiz ,arkadaşımda öyle,getireceğim arkadaşlarım da üye olmak için geliceklerdi full olarak biz misafir getirmiyorz oraya ...

Nodiahp dedi ki...

alınganlığa gerek yok, yanlış anlamışım :) ben sadece misafir kabul etmemelerinin yerinde bir karar olduğunu söylüyordum.

Adsız dedi ki...

alınganlık yapmıyorm ,olaya açıklık getiriyorm.
AMA MİSAFİR KABUL EDİLİYOR SADECE HAVUZDAN YARARLANAMIYOR MİSAFİR.
HAFTA İÇİ HAVUZ İÇİN 5O LİRA ÜCRET ÖDERSE HAVUZA DA GİRER HAFTA SONU HAVUZ YASAK SADECE

Adsız dedi ki...

Yıl 2011 değişiklik var mı acaba? Sadece havuz için gitmeyi düşünüyorum ama ne itilip kakılmaya ne de mikrop kapıp doktorlara para harcamaya gücüm var... İstanbulda yüzme sporunun yapılacağı hijyenik bir yer yok mu???

Adsız dedi ki...

Tesiste iki tane squash kortu var. Bu kortlarda squah oynamak istiyorsaniz raket satin almaniz gerekiyormus. Bu 2. sinif bir isletme olduklarinin kanitidir. Benim gittigim butun spor salonlarinda squash hizmeti varsa rakette veriliyor. 2 kisi oynamak istiyorsaniz 300 lira gibi bir para odeyip raket satin almak hic mantikli degil. Uyeliginiz bittigi zaman bu raketleri bir daha kulanmamak uzere bir koseye koymakta mantikli degil. Ama onlar icin raket satin aldirmak bir daha uyelik yaptirmak icin bir satis stratejisi bence. Ben bu durumu misafir iliskilerine soylememe ragmen umursayan olmadi. Ben uye oldugum icin pismanim.

Quentins dedi ki...

Çok saçma gerçekten! Bunu bilmiyordum. Ama neden şaşırıyorum ki?! Misafir İlişkileri maalesef hiçbir şey yapmıyor.