1 Haziran 2008 Pazar

Yeni Strawberry Siparislerim

Baslikta yeni dedigime bakmayin cunku aslinda en az bir ay oldu sagdaki urunleri alali ama ancak firsat oldu yazmaya. Tabii yine strawberry.net'ten :) Hala bilmeyen varsa buyursunlar buraya. Hepsini de tesadufen strawberryi gezerken gordum ve ihtiyacim olan urunler olduklari icin markalarina da guvenerek satin aldim. Ilk basta aslinda biray tereddutteydim ama sansim yaver gitti sanirim cunku hepsi de cok iyi urunler cikti. Simdi sira geldi bunlari sizlerle paylasmaya :)
Ilk urunumuz Clinique "take the day off". Urun antialerjik bir dudak ve goz makyaj temizleyicisi. Simdiye kadar goz makyajimi temizlemek icin bircok farkli urun denedim. Vichy, Nivea, Maybelline vs. Ama simdiye kadar en cok memnun kaldigim urun bu cunku en kuvvetli temizleyici ozelligine sahip olan bu. Vichy bence bes para etmez, ozellikle de makyaj malzemeleriniz (ornegin rimeliniz) waterproof ise. Maybelline'in sadece 2si 1 arada olan urunu idare ederdi. Ama artik Clinique'i kesfettigime gore Maybelline de rafa kalkti.
Diger siparis ettigim urun ise Stila color push-ups allik ama kremsi. Ben beyaz tenli oldugum icin Sweet Flash rengini tercih ettim, cok da memnunum. Bazi toz alliklar gibi cildimi kurutmuyor, ustelik kullanimi da cok kolay. Resimde aslinda biraz belli oluyor ama hani Lady Speed Stickler vardir dondurerek acar kapatirsiniz, iste bu alligin ambalaji da bu sekilde ve gayet de kullanisli bence.
Son satin aldigim urun ise Bourjois 3 D Effect fircali ruj. Tonu tam istedigim gibi turuncumsu ama degil. Nasil bir anlatissa bu da :) Numarasi ya 6 ya da 9 cok emin degilim.
Strawberry'e girmek benim keseme zarar, en iyisi bir sure uzak durayim :P

8 yorum:

yass dedi ki...

ya ben gırdım oraya ama alacak bısı bulamadım. yanı bırde ısın dogrusu.. makyaj urunu almak zevk ısı azcık.. gıdıp denıceksın elıne alıp bakıcaksınn falan:)

bu arada benım goz cevresı ıcın aldıgım urunde yves roche ya da nası yazılıosa sımdı unuttum. ondan cok memnun kaldım bende.. hem cok hesaplıydı. kampanyalı fıyatından ben 12 mılyona mı ne almıstım..

allıgın dızaynı cok ıyı.. roll on gıbı cok kullanıslı olmalı. cok hosuma gıttı

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Hepsini güle güle kullan canım! Ben göz makyajı temzleyicisi olarak Yves Rocher inkini kullanıyorum. Çok memnumum. İyi haftalar!

Sinem dedi ki...

Clinique nun bu ürününü ben de kullandım ve çok memnun kalmıştım. Son dönemlerde Sisley ürünlerini kullanıyorum. Onlar da çok iyi.

Unknown dedi ki...

Evet Yass, allık kesinlikle çok kullanışlı, tavsiye ederim. Hem kremsi dokusu da çok güzel.

Kirpikteki Gözyaşı ve Sinem, belki bu bitince sizin bahsettiğiniz markaları da denemeliyim. Daha bile memnun kalabilirim, hiç belli olmaz ;) Teşekkürler.

selen dedi ki...

ya herkes çok methediyor bu strawbeeryi ama ben bide çok fazla kargo ücreti ödeniyor die duydum gerçekten ölemi? güle güle kullan bu arada cicilerini

Unknown dedi ki...

selen, oncelikle hosgeldin :) ben simdiye kadar 8-9 kere alisveris yaptim strawberry'den ve tek kurus kargo parasi odemedim. Bildigim kadariyla kargo ucreti sadece parfumlerde aliniyor, o da maksimum 10 dolar yanilmiyorsam. Zaten web sitelerinde detaylica yaziyor.

Hayatın Ressamı dedi ki...

iyi günlerde kullan .
allık çok hoşuma gitti çantaya at çık.

Unknown dedi ki...

Teşekkürler Sihirli Eller :) Evet, gerçekten çok pratik.