30 Mayıs 2008 Cuma

Dr. Oetker Gourmet Puding

Pazartesi günü, çok yakında tekrar düzenli yazmaya başlayacağım demişim ama nerdeee... Aradan 4 gün geçmiş bile ve sayfa hala aynı şekilde duruyor. Arkadaşlar, işleyen demir hesabı pırıl pırıl durumdayım son 2 haftadır özellikle :)


Neyse, gelelim konumuza. Soldaki fotoğraf belki 2 aydır yazılmayı bekliyor. Dr.Oetker Kakaolu Gourmet Pudingi büyük bir hevesle satın almıştım marketten çünkü içerisinde vişne parçacıkları vardı! Ama maalesef biraz hayal kırıklığı yarattı bende. Sanki vişne parçacığı konusunda biraz cimri davranılmış. Çok da bir farkı yoktu kakaolu pudinginden. Halbuki madem farklı bir ürün yapıyorsun bari tam yap değil mi? Boca et şöyle içine vişne parçacıklarını :) Yine de evde kolayca yapılacak pratik bir tatlı olması açısından denenebilir. Afiyet olsun şimdiden.
Not: Bu arada, hala evimde puding kaselerim yok (aman o eksik kalsın :) Onun yerine yukarıda gördüğünüz uzun ince dondurma kaselerime doldurdum pudingi de mecburen.

8 yorum:

yass dedi ki...

evvettt ceyızımde ne eksık ne eksık dıyordum sımdı burdan ogrendım...

1 dondurma kabı
2 pudıng kabı

demekkı ıhtıyac duyuluyormus:)

Unknown dedi ki...

:)) iyi alisverisler yass. ne kadar ugrasirsan ugras illa eksik birseyler kaliyor. evlenip yeni evinde yasamaya basladikca sen de birer birer farkedeceksin eminim ki.

Unknown dedi ki...

İLK EVLENDİĞİN AYLARDA İLL BİR EKSİK BULUYORSUN EVDE :)
Bu pudingi bende denemeyi düşünüyorum ama sadece puding değil dediğin gibi vişne takviyesi yaparak farklı bir sunumla :))

Unknown dedi ki...

Merakla bekliyorum zerrin :) visne takviyesiyle eminim cok daha lezzetli olacaktir.

Sinem dedi ki...

Eşim pudinge bayılır. Ben de dr.otker kullanıyorum. Hem pratik, hem lezzetli. Senin yaptığın vişneliyi almaya cesaret edememiştim. Madem kakaoludan farkı yok. Gereksiz o zaman. :)

Unknown dedi ki...

Sinemcim, kakaoludan hiç farkı yok dersem hakkını yemiş olurum ama vişne parçacıkları varla yok arası ;)

mermaid dedi ki...

bu puding kabından daha şık olmuş ve daha güzel:)

KelebekNehir dedi ki...

Bu pudingi ben de beğenmedim. içinde vişne tadı yok. Kuru üzümsandım önce. Vişnelerde parça pinçik hiçbirşeye benzemiyor. Portakallısını tavsiye ederim.