4 Nisan 2008 Cuma

EvTurkcell




Salı günü eşi Turkcell'de çalışan bir arkadaşımdan Turkcell'in yeni bir hizmeti hakkında e-mail gelmişti. İki gündür akşam evde televizyon izlerken reklamlarına da rastlamaya başlayınca artık blogumda bu hizmeti sizlerle paylaşayım istedim. Aslında bu uygulama Türkiye'de bir yenilik fakat yurtdışında senelerdir kullanılan bir hizmet. Ben Almanya'da öğrencilik yıllarımda O2 abonesiyken kullanıyordum. Yenilik deyip duruyorsun da eee neymiş o diyorsanız, buyrun buraya ya da aşağıda bana gelen maili yapıştırıyorum, oradan okuyabilirsiniz. Gerçi sık sorulan sorular bölümünde esas anlatılmış tüm detaylar ama çok uzun. O yüzden, siz en iyisi bu linke girip okuyun.





TURKCELL’DEN TÜRKİYE’DE BİR İLK DAHA !

ARTIK EV TELEFONUNDAN SABİT HAT ARAMA DEVRİ KAPANDI !
EVTURKCELL DÖNEMİ BAŞLADI !


Turkcell’den bir teknolojik yenilik daha müşterilerinin hizmetinde.
Artık evinizdeyken sabit hatları aramanın en uygun yolu EvTurkcell.

EvTurkcell servisinden tüm bireysel abonelerimiz faydalanabilecektir. Üstelik abonelik de çok kolay. EvTurkcell’e abone olmak için evinizden 8008’i aramanız yeterli.

Faturalı hat abonelerimiz ayda 7,5 YTL sabit ücret karşılığı, evlerinden tüm yurt içi sabit hatlarla dakikası sadece 5 YKR’a konuşabileceklerdir. Fiyatlara KDV dahil ÖİV hariçtir.

Hazır Kart abonelerimiz ayda 250 kontör yükleyerek evlerinden tüm yurt içi sabit hatlarla dakikası sadece 1 kontöre konuşabileceklerdir. 20 Mayıs’a kadar 250 kontör yükleme şartı aranmamaktadır.

2 yorum:

Sinem dedi ki...

İlginç ve güzel bir uygulama. Özellikle evinde sabit hattı olmayanlar için mükemmel.

Unknown dedi ki...

Evet, yurtta vs kalan ogrenciler icin de ideal bence Sinem.