6 Mart 2008 Perşembe

Yeni Farlarim - İnglot


Ilk Lacin'in blogunda gormustum İnglot'u. Farlari MAC kalitesinde fakat daha hesapli diyordu. Iste, benim vuruldugum andi bu :) Sonunda Cumartesi gunu Engin'le Mecidiyekoy'e gitmeye karar verdik de (C&A) ben de cikista Cevahir'e gidip İnglot'tan farlarimi aldim. Satis elemanlari cok ilgiliydiler sagolsunlar. Benim onun rengi nasilmis, bir de suna bakalim, yok yok ilki daha guzelmis vs gibi tum kararsizligimla sabirla basa ciktilar. Sonucta, ben de magazadan 5'li far paletimi, 4 renk farimi (bej, yesil, kahverengi, gri) ve tam da paletimin icine sigabilecek boyuttaki far fircami alip mutlu bir sekilde ayrildim :)
Magazada 3'lu, 5'li veya daha fazla far koyma kapasitesi olan diger paletleri bulmaniz mumkun. Paletlerdeki miknatisli mekanizma sayesinde farlarinizin kaymasi, dusmesi gibi birsey soz konusu degil. 5'li paletin fiyati 11 YTL'ydi ama sonucta bir kere aliyorsunuz bunu. Sonrasinda renkleriniz bittikce ya da ek yapmak isterseniz yine bos olan bolumleri kullaniyorsunuz. Tekli farlar 7 ya da 9 YTL. Cok uygun! Far fircasi ise %30 promosyondaydi sansima. Aslinda bir tane daha far fircasina ihtiyacim var ama artik o da baska sefere. Iyi ki gecen gun MAC'e gittigimde sadece concealer fircasi almakla yetinmisim. Fotografta gordugunuz gibi bir de makyaj cantasi hediye ettiler. Paletim icine tam sigiyor, boylece diger makyaj malzemelerimle beraber cantamda derli toplu duruyorlar. Kendime boyle severek, icime sinerek birseyler alinca cok mutlu oluyorum, size de ayni sey oluyor mu?

4 yorum:

Laçin Tenel dedi ki...

Farların çok güzel canım, güle güle kullan. Bak şimdi benim de gidesim geldi Inglot'a insan renkleriyle büyüleniyor orada.
Fırçayı da bulmana çok sevindim.

Quentins dedi ki...

teşekkürler laçincim :) evet aldım sonunda doğru düzgün bir far fırçası, yardımların için çok sağol :) bu arada farlar gerçekten çok güzel, kullandıkça daha da çok hoşuma gitmeye başladılar.

Adsız dedi ki...

Bende Inglot'a ugramistim fakat her nedense girdigimde kizlar birbirlerine makyaj yapmakla (ve sanirim kendilerine hangi renklerin daha iyi gidecegini tartisirken), 1 tanede beyefendi oyyylece dolasiyordu magazanin icinde. Bir far rengini sormak icin kendisine yoneldigimde de 'farlar burada istediginiz renge bakabilirsiniz' demisti. Sinirlenmistim ve o hisimla magazadan ciktim. Bidahakine gider miyim bilinmez..

beyaz kedi dedi ki...

Bende geçenlerde metrociyt magazasina gittim bir tane bayan arkadaş vardi kaşlarini komik bir biçimde siyaha boyamiş:)telefonla msjlaşiyordu bende dolaştim on dakika kadar fakat kafasını kaldırıp ilgilenmeye tenezzül bile etmedi hanimefendi boşa koymuşlar onu oraya bence 'ilgilenebilirmisiniz'dedim rahatını bozdugum için dövecekti beni az kalsın bende çiktim magazadan aman birdaha asla gitmem mac in gözünü seviyim çalışanları mükemmel.