26 Mart 2008 Çarşamba

Nemlendiriciler - Neutrogena

Havalar tekrar soğumuşken ve konuyu nemlendiriclerden açmışken devam edeyim istedim :)

Neutrogena, benim senelerdir vazgeçemediğim nemlendirici markamdır. Onu bulana kadar neler denemedim ki. Nivea, Arko, Dove ve daha aklıma gelmeyen nice markalar. Uzun zamandır da el, ayak ve vücut nemlendiricisini severek kullanıyorum, çok da etkili oluyor. Özellikle de benim gibi kuru bir cilde sahipseniz kesinlikle denemenizi öneririm. Gerçi tabii Bodyshop ya da diğer birtakım markalardan aldığınız çilek, nar, karpuz vs gibi güzel kokulara sahip değil ama esas olan benim için işlevi yani ne kadar nemlendirdiği diyorsanız doğru tercih derim. Tabii diğer mis gibi kokulu ürünleri de es geçmemek lazım, onlara da kokuları için devam ;)
Not: Engin yani nam-ı diğer Nodiahp yazmamaya biraz daha devam ederse burası tam bir kadın, güzellik, bakım bloguna dönecek :)

4 yorum:

Esra :) - kadincablog.blogspot.com dedi ki...

Quentins,

ben de denemiştim neutrogena'nın nemlendiricilerini. Yüz için olan bana hiç iyi gelmedi çünkü benim cildim yağlıya dönük karma ve nasıl ağır geldi anlatamam. vücut ve el için olan ise bir harikaydı.

Quentins dedi ki...

Esracım, yüz için ben hiç kullanmadım, o yüzden hiçbir fikrim yok ama el, ayak ve vücut kuru ciltler için birebir! Yüz için Dermalogica ürünlerini tavsiye ederim. Onunla ilgili de daha önce bir yazı yazmıştım. Arşivden ulşabilirsin.

Sinem dedi ki...

Ben de çok memnunun Neutrogena'dan. Süperler bence. :)Dur el kremimden süreyim. İyi hatırlattın...:)

Quentins dedi ki...

:)) ben de çantamda el kremini taşıyorum mutlaka.