4 Mart 2008 Salı

Magnum After Dinner

Dondurmayı kim sevmez ki? Artık dondurma sadece yazın yenir klişesi de ortadan kalkmaya başladığına göre size leziz bir tavsiyem olacak; Magnum After Dinner. Algida’nın son zamanlardaki ürün çeşitlendirme politikasının sonucu olsa gerek CarteDore, Vienetta gibi dondurmalardan sonra ev tüketimi için şimdi de bu ürün dondurma dolaplarında sizleri beklemekte.

Ufak pirmaitler şeklindeki dondurma onlu paketler halinde satılıyor ve her birinin ucu yerken parmaklarınızı yalamak zorunda kalmayasınız diye kağıtla kaplı. Aynı bildiğimiz Magnumdaki gibi önce çıtır çikolatayı aşmanız gerekiyor ki vanilyalı dondurmaya ulaşabileseniz :)

Fiyatı 10 ytl ve tanesnin 1ytl’ye geldiği düşünülecek olursa aslında pahalı bir dondurma bu ama bir tanesinin bir kişiyi tatmin ettiğini düşünecek olursak idare eder. Arkadaşlarla yediğiniz bir akşam yemeğinden sonra neşeli bir sohbet için ideal. Insanı mutlu ediyor...

4 yorum:

incikboncuk dedi ki...

yaa acaip tehlikeli bi şey :) yememek, hatta mümkünse markette görünce almamak gerek.

Quentins dedi ki...

:)) biz mudavimi olduk bile maalesef ki...

Müdavim dedi ki...

Carrefour'dan aldım,1 alana 1 bedava 9.95 tl.Önce gidip 4 tane aldım.Tadı mükemmel.Ertesi gün gidip bütün reyonu topladım.Böyle bir fırsat çıkmaz bir daha.

Unknown dedi ki...

ohhh afiyet olsun :)
nasil canim cekti simdi!