26 Mart 2008 Çarşamba

Gelin Ayakkabısı


Yaz mevsimi yaklaştıkça düğünlerde de bir artış yaşanıyor. Şu sıralar üç blogger düğün telaşında: Laçin, Nazo ve Yass. Tabii bunlar sadece benim bildiklerim, kimbilir daha hangi bloggerlar vardır aynı heyecanları yaşayan. Ben de geçtiğimiz yaz aynı koşturmacalı dönemlerden geçmiş bir blogger olarak sizlerle gelin ayakkabımı paylaşmak istedim. Solda gördüğünüz "esas" ayakkabım. Sağdaki ise yedeğiydi ama düğün günü o telaş içerisinde annemdeki bir torbanın içinde unutuldu gitti. Ayakkabımı değiştirmek aklıma bile gelmedi. Soldakiyle tepindim de tepindim :) Gerçi acısı gecenin sonunda çıktı! Her iki ayakkabımı da tesadüfen İnci'den aldım. Aslında soldaki ayakkabım sedefli bir beyaz yani hafif pırıltılı ama cep telefonuyla çekilen fotoğraf ancak bu kadar oldu, pek belli olmuyor, idare ediverin artık ;) Sağdaki beyaz rugan babetlerimi düğün gecesi giymemiş olsam da sonrasında bol bol giydim, zaten dikkatli bakacak olursanız ön kısmı biraz iz oldu bile.

11 yorum:

Adsız dedi ki...

gelin ayakkabısı her gelinin kabusu sanırım. :) En azından benim için öyleydi... SPor ayakkabı delisi olan benim gibi biri için topuklu ayakkabı almak seçmek çok zor olmuştu. Ben de iki adet ayakkabı almıştım biri düz biri topuklu. Topukluyu 15 dakika bile giymedim desem :))

Ve evlenirken herşeyim hazırdı sadece ayakkabı derdimi çözememiştim. Bundan 8 sene önce (oyy baya baya yaşlanmışım) evlendim ve o dönem şimdiki gibi beyaz ayakkabı favori değildi. Çok çeşit yoktu. (nineler gibi konuşuyorum farkındayım) ama gerçekten yoktu. İstediğim gibi gelin ayakkabısı bulamadım diye oturup ağladığımı bilirim :)))

Amma yazmışım.

sevgiler en kocamanından.

www.misssgibi.com

Quentins dedi ki...

zerrin, okurken çok güldüm :)) benim bu ayakkabııyı almam çok komik olmuştu. gelinlikçiden ilk provadan çıkmıştım, ikinci provaya ayakkabımla gelmemi söylemişti. Biz de annemle hazır kadıköydeyken bakalım bari biraz demiştik ve ilk gördüğüm ayakkabıyı çok beğenip almıştım. Ben öyle 100 mağaza gezip sonra içlerinden en beğendiğini alanlardan değilim, gerçi bu durum çoğu arkadaşıma çok garip geliyor ama ben memnunum halimden :) Genelde şansıma işim de yaver gidiyor ;)

Laçin Tenel dedi ki...

Ayakkabı hakikaten ayrı bir mesele. Ben babetle de rahat edemeyen bir düztaban olarak topukluyla bakalım ne kadar dayanabileceğim?
Şu dolgu topuklu spor ayakkabılardan alacağım yedek olarak sanırım :))

Quentins dedi ki...

laçin, bence de yedek ayakkabı mutlaka al yanına. tabii benim gibi sonradan değiştirmeyi unutma da :)

Hayatın Ressamı dedi ki...

ikiside çok şık.
ve heryerde rahatça giyebilirsin.
ben gecenin yarısından sonra açık biritli ayakkabı giymiştim.çünkü zaten kına gecesinde ayaklarım çılk yara olmuştu pansuman yaptırıp gitmiştim .
ama şimdi çok güzel ayak petleri satılıyor açık ayakkabılara bile oluyor.

Quentins dedi ki...

sihirli eller, teşekkürler :) aslında aldıktan sonra ben de bu düğün ayakkabımı ben ileride de giyerim demiştim ama biraz fazla topuklu benim için. O yüzden henüz başka hiç bir yere giyemedim. Ama azimliyim :P
uff pansuman mı?! Şanssızlık olmuş.

Esra :) - kadincablog.blogspot.com dedi ki...

çok zarif ve güzel bir gelin ayakkabısı seçmişsin :)
yedek ayakkabıya gelince ben de yanıma almama rağmen nedense değiştirmek aklıma bile gelmedi. sadece gecenin sonunda ayaklarım çok ağrıyınca çıkartıp kumsalda çıplak ayakla yürümüştüm :)

Quentins dedi ki...

teşekkürler esra :) yedek ayakkabıyı da ne yapacaksın, en güzelini yapmışsın sen zaten gecenin sonunda :)

nazo dedi ki...

ben bu sayfaya daha önce geldim mi hiç hatırlamıyorum. gelmemişsem ayıp etmişim. yazılarını sıradan okurken adımı gördüm :) düğün telaşım geldi aklıma. daha gelinliğim, ayakkabım ve pek çok şeyim alınacak. net.ten beğenmekle olacak şeyler değil. Mayıs gelsin ve bir an önce başlayayım istiyorum. Esas gelin ayakkabın çok şık. şık ve sade.
bundan sonra sık sık geleceğim, herşey çok güzel..

Unknown dedi ki...

Hoşgeldin Nazo :) Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim, her zaman beklerim.

Haydins dedi ki...

Bende ilk gordugum ayakkabiyi almistim,dugun icn aslinda cabuk karar veren bir tip degilim ama..Ben de dugunun sonlarina dogru ayakkabilari cikarmistim ayagimdan kir dugunu oldugundan rahatti..Ama dusunceli ablacim bana giyebilecgim bir ayakkabi daha getirmis ..Bir sure sonra ayip olmasin !! diye daha duz olanlarini giymistim..
Sevgiler, blogunuzu Sinemin baglantilarinda gordum ve cok begendm belirtmek istedim icimde kalmasin :)