16 Mart 2008 Pazar

Coca Cola Zero

Erkeklerin tas firin erkek olmakla övündügü bir ülkede lansmani gec kalmis bir ürün aslinda. Coca Cola Zero`nun üretilmesindeki temel amac sekerli odugu icin Coca Cola icmek istemeyen ama adinda Light gectigi icin Coca Cola Light`tan da hazzetmeyen erkekler icin bir alternatif sunmak. Yoksa aslinda Coca Cola Light`tan da cok farkli degil. Coca Cola`nin resmi aciklamsina bakacak olursaniz Coca Cola Zero`nun tadi Coca Cola Light`tan farkli ve normal Coca Cola`ya daha yakin. Coca Cola Zero`nun icerisinde aspartam, asesülfam K ve sukraloz gibi yapay tatlandiricilar bulunuyor. Ilk ikisi Coca Cola Light`ta da mevcut sonuncusu sadece Zero`da. Benim fikrimi soracak olursaniz gözleriniz kapali olarak bu üc Coca Cola`yi birbirinden ayirbiliyorsaniz üstün tat alma duyunuzu bu tür ürünlerle köreltmeyin, gidin sarap eksperi olun.

4 yorum:

Aynur dedi ki...

Yaa gecen gun bir forward maili aldim.Yanimda bir sise kola ölece duruyo durmak ile kalmiyo midemi kaldiriyo:( bu kolalarin icersinde siyah özelligini almasi icin bir böcek ezilip suyu katiliyormus ::(( inanasim gelmiyo ama yinede elimde degil:(

selamlar

www.aynurdantarifler.blogspot.com

Quentins dedi ki...

Hoşgeldin Aynur. Aynı e-mail bana da gelmişti ama benim sanırım tahammül sınırım oldukça yüksek ki o maili hiç aklıma bile getirmeden canım çektiği zaman kola içmeye devam ediyorum :) Tabii en büyük sebebi, o mailin doğruluğuna inanmaış olmam :)

pervin dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
pervin dedi ki...

Sevgili gamze ziyaretin için teşekkürler evet kekim yağsız yapılıyor yalnız yapışmaması için kalıbımı biraz yağladım un serpiştirdim sevgiler..