11 Ocak 2008 Cuma

P-Mate


P-Mate, kadınların tuvalet ihtiyaçlarını ayakta karşılayabilmelerine yarayan ilk ve tek mucize ürün olarak lanse ediliyor. Sloganı da "tuvalette kadın erkek eşitliği".

Ürünün tarihçesi 1988'e dayanıyor. Moon Zijp adlı bir kadının Endonezya tatilinde yaşadığı aksilikler üzerine kendisi tarafından Amsterdam Sanat Akademisi'nde icat edilmiş. 1999 yılında ise televizyonda Paul De Leeuw'un talk-show'unda tanıtıldıktan bir süre sonra p-mate Hollanda'da seri üretime geçmiş ve 14 şubat 2007'de de Dema Ticaret Ltd Şti. tarafından distribütörlüğü alınarak Türkiye'deki hayatına başlamış.

Bakalım Türkiye'de ne kadar talep görüp ne kadarlık bir pazara ulaşacak. Web sitesinden gördüğüm kadarıyla 5'li ve 20'li olmak üzere iki tip ambalajı var. Tabii fiyat bilgisi de önemli. Bu yazıyı yayınlamadan önce fiyat bilgisi öğrenmek için web sitelerinde vermiş oldukları irtibat numarasını aradım (0232 277 23 39) fakat sürekli meşgul, sanırım numara yanlış. Ben ürünü merak ettim. Eğer siz de merak ettiniz ve denemek isterseniz büyük eczane, parfümeri, Migros, Kipa gibi büyük marketlerde, benzin istasyonlarında, dağcılık malzemeleri satan mağazalarda ve gittigidiyor'da satılıyormuş.
İyi Alışverişler!

3 yorum:

Deniz... dedi ki...

Sadece klozet kullanmak zorunda kaldığım ve hijyenik olmadığını bildiğim yerlerde kullanabilirim.Çok gerekli bi ürün değil bence arkadaşım. Bu arada Strawberry seti var indirimde düşünürsen :)

Unknown dedi ki...

Bu ürünü satın almak yada satışını mağazanızda yapmakj için 0532 667 52 29 numaralı telefondan Mazhar Bey'le görüşebilirsiniz... Oldukça başarılı bir ürün olmasına rağmen reklam çalışmaları yüzünden az duyuldu malesef...

sinem dedi ki...

ben bu ürünü kullandım ve benim gibi hijyene önem veren her bayanın kullanmasını ,gönül rahatlığıyla tavsiye ederim, bi kere denedikten sonra vazgeçemeyeceğiniz bir ürün...