30 Aralık 2007 Pazar

Nonoh Free Voip Calls

Türk Telekom özelleştirildiğinden beri GSM operatörleri ile sıkı bir rekabet içerisinde ve özellikle yurt içi aramalar oldukca ucuzlamış durumda. Ayrıca daha önce bahsettiğimiz 1045 gibi servisler de hayatımızı ucuzlatmak için birebire ama eğer "Bu bana yetmez! Ben bedava konusmak istiyorum" diyorsanız Nonoh tam size göre. Bu internet sitesi size Türkiye'de yurt içi aramaları bedava yapma imkanı sunuyor. Tek yapmaniz gereken önce kendi numaranızı, sonra da arayacağınız diğer numarayı siteye tuşlamak. Sonra bir de bakıyorsunuz ki telefonuz çalıyor ve karşı tarafın ahizeyi kaldırmasını bekliyorsunuz. Denemek için üye olmanıza bile gerek yok. Ana sayfada hemen bir deneme yapabilirsiniz ama görüşmenin 1dk kadar sonra kesilmesine de hazirlikli olun.

Tabii ki hiç birşey tam anlamıyla bedava değildir :) Bu hizmetten sürekli yararlanmak için üye olmaniz gerekiyor ve site en az 10 Euroluk kredi almayi şart koşuyor. Böylece 120 gün boyunca bedava konuşma imkanınız oluyor. Bu site yurtdışı ve gsm görüşmelerinizi de normal fiyatların altında yapmanizi sağlıyor. Satın alığınız krediyi de bu tür görüşmeler için kullanabiliyorsunuz. Sitede tüm ülke fiyatlari belirtilmiş zaten.

Diğer bir hoşluk da bu hizmete sadece web üzerinden değil aynı zamanda java uyumlu cep telefonunuza bir uygulama indirmeniz yoluyla da ulaşabiliyor olmaniz. Sonuç olarak oldukca yaralı bir sistem. Tek dezavantajı zaman zaman sesin Atlantik ötesi bir görüşme yapıyormuş gibi gecikmeli gelmesi.

Göreceksiniz, bedava olunca insanın daha çok konuşası geliyor.......

7 yorum:

Erol Akin dedi ki...

Ben denedim. İlk gün hiç ücret düşmedi. İkinci gün dakikada 4 cent kesmeye başladı. Tarifelerin altında yazıyor zaten. Şirket belirli miktar konuşmadan sonra default ücreti alma hakkına sahiptir diye. Önce alıştırıyor, sonra ücret alıyor. Kesinlikle bedava değil.

Unknown dedi ki...

Yazımızı dikkatli okursanız biz de tamamen bedava yazmadık zaten, sanırım gözünüzden kaçmış. Biz de denedik ve bunun sonucunda sizlerle paylaştık. Detayları yukarıdaki yazıda bulabilirsiniz.

Adsız dedi ki...

KESİNLİKLE BEDAVA DEĞİL, YUKARIDA ARKADAŞIN YAZDIĞI GİBİ AYNEN. 1. GÜNDEN SONRA ÇATIR ÇATIR PARAYI KESİYOR. BÖYLE ŞEYLERİN REKLAMINI YAPIP MİLLETİN CANININ YANMASINA ZEMİN HAZIRLAMAYIN LÜTFEN

Nodiahp dedi ki...

valla problem nedir tam olarak bilmiyorum. Ben kullandigim zaman yurt ici görüsmelerden hic bir ucret alinmadi. GSM ve Yurt disi konusmalarin ucretleri de mevcuttu zaten sitede. Sonralari kullanmayi birkatim ama bunun sebebi ucret degil ses kalitesindeki problemdi...

Nodiahp dedi ki...

valla problem nedir tam olarak bilmiyorum. Ben kullandigim zaman yurt ici görüsmelerden hic bir ucret alinmadi. GSM ve Yurt disi konusmalarin ucretleri de mevcuttu zaten sitede. Sonralari kullanmayi birkatim ama bunun sebebi ucret degil ses kalitesindeki problemdi...

Adsız dedi ki...

Haftada 1 saat bedava görüşebiliyorsunuz. Ben yurt dışı görüşmelerimi tamamen bedava yapıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar uzun zamandır ben nono kullanıyorum haftada 200yada 300 dakika ücretsiz konuşuyordum turkiye sabit hatlarla, dun kredi yatırdım 10 euro 120 gun ucretsız hakkım var yalnız her dakıka ıcın 0.02 euro kesiyor this call is freee yazmasına rağmen bu konuyla ılgılı herhangı bır bılgısı olan varmı bana yardımcı olsun.