26 Ekim 2007 Cuma

Strawberrynet

Aslında deneyimleyip yazmak istediğim birçok şey var aklımda ama uzun zamandır yazma hevesim kalmadığı için hepsi rafta beklemekte. Fakat az önce Strawberrynet'ten 10 gün önce sipariş ettiğim ürünlerim gelince o kadar mutlu oldum ki beklemeden sizlerle paylaşmak istedim.

Strawberrynet sitesinden aslında Canan sayesinde tesadüfen haberim oldu. Strawberrynet çok kapsamlı ve çok uygun fiyatlı (Türkiye'de satın aldığım fiyatın neredeyse yarısı) bir cilt bakımı, makyaj ve kozmetik malzemeleri ve parfüm sağlayıcısı. Üstelik gönderim için Türkiye'den hiçbir ücret de almıyor. Sadece teslimatları yaklaşık 10 gün sürüyor ama o kadar kusur kadı kızında da olur ;) Ben ilk defa 10 gün önce internetten girip ilk siparişimi verdim. Aslında almak istediğim daha birçok ürün vardı fakat denemek için önce bir ürünle başladım. başıma tatsız bir olay gelirse hiç değilse bütçeme nispeten az zarar gelsin demiştim ama boşuna endişe etmişim. Bugün (siparişimin üzerinden tam 10 gün sonra) siparişimi eksiksiz, hasarsız ve orjinal paketinde teslim aldım. Üstelik yeni müşteri olduğum için satın alım sırasında seçmiş olduğum istediğim bir renkteki "Stila Convertible Lip Color"ın da sahibi oldum :) Onunla ilgili deneyimimi de ayrıca yazacağım. Tek seferde üç ya da daha fazla ürün alırsanız ayrıca %5 indirim hakkı kazanıyorsunuz. Ayrıca bu alışveriş sitesinin "bağlılık indirimi" diye bir uygulaması da var. İkinci siparişinizle birlikte uygulama giriyor. İkinci alışverişinizde %1, üçüncüsünde %2, dördüncüsünde %3, beşincisinde %4,..., 10. siparişinizde %7.5 ve 20.siparişinizde %10 şeklinde. Site içerisinde aradığınız ürünü bulmanız da çok kolay. Öncelikle cilt bakım ürünü mü makyaj malzemesi mi yoksa parfüm mü istediğinize karar veriyorsunuz. Sonrasında ise alfabetik bir sırada marka isimleri karşınıza diziliyor. Oradan da o markaya ait ellerinde olan tüm kategori ürünleri çoğunlukla resimleriyle birlikte geliyor.

Tüm bunlara ek olarak müşteri hizmetlerinden de çok memnun kaldım. Dermalogica'nın satın almak istediğim bir ürününün sadece salon boyu (oldukça büyük boy) mevcuttu. Bunun daha küçük boyları olsa satın alırdım diye mesaj attım ve 1 hafta sonra tataammm sitedeydi o ürün. Bir başka aradığım ürün de daha önce gezerken görmüş olmama rağmen sitede yoktu, yine mesaj gönderdim ve o da yaklaşık 5 gün sonra satışa çıkmıştı. Diğer bir e-mailimi ise bugün yollamıştım. 10 gün önce sipariş verdiğimi, teslimatın ne zaman olacağını sordum. Onlar da detaylı bir takip sistemleri olmadığını özür dileyerek belirttiler ve siparişimden itibaren toplam 14 gün iş günü içerisinde halen gelmemişse tekrar irtibata geçmemi rica ettiler. Bu arada her üç mesajıma da aynı gün içinde yanıt aldım.

Kısacası çok pozitif bir deneyimdi benim için. Düşük fiyat, geniş ürün yelpazesi ve müşteri memnuniyeti hepsi bir arada. Dolayısıyla ikinci siparişimi az önce verdim bile :)

7 yorum:

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

Ben de strawberry.net den bir ürün sipariş ettim.13/12/2007 tarihinde yüklemesi 14/12/2007 de yapıldı ama 21/12/2007 de de Türkiye sınırları içine girmiş ama hala elime ulaşmadı:( Benim sormak istediğim hangi kargo firması ile elinize ulaştı ürünler.Cevap verirseniz sevinirim.Teşekkür ederim şimdiden.

Quentins dedi ki...

merhaba, henüz 7 gün olduğu için boşuna endişelenme bence. Yazımda da bahsettiğim gibi maksimum 14 iş günü içerisinde geliyor ama bana her iki seferde de 10-11 gün içerisinde ulaştı. Fakat malum araya bayram girdiği için ya sonundan önce eline ulaşmaz siparişin muhtemelen. Bu arada, kargo firması hakkında hiç fikrim yok. Ben işyerime istediğim için burada bana ön kontrolden geçerek geliyor çoğu paket.

Adsız dedi ki...

Cevabınız için çok teşekkür ederim.Yılbaşı hediyem muhtemelen yılbaşı sonrası hediyesi oldu.

Adsız dedi ki...

Merhaba,

2008 yılının hepinize her zaman güzellikler, mutluluklar getirmesi dileğiyle.

tazekozemtik

Adsız dedi ki...

Strawberrynet ten alışveriş yaptım.Siparişlerim kısa zamanda ve eksiksiz adresime ulaştı.Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.