30 Ağustos 2007 Perşembe

Adana Dostlar Kebapçısı

Bugün öğlen şirketten bir arkadaşımızın doğumgününü kutlamak için Adana Dostlar Kebapçısına gittik ve çok memnun kaldık. Bu yazıyı yazmamın sebebi de o zaten yoksa kesinlikle yediklerimizi bir bir anlatıp ağzınızı sulandırmak değil amaç :)

Biz Trio'nun oradakine gittik ama yanılmıyorsam Bağdat Caddesi'nde Göztepe'de de bir şubeleri var. Etler inanılmaz lezzetliydi, özellikle de pirzolası enfes, tavsiye ederim. Çöp şiş, pirzola ve meşhur adana kebabını yerken aman siz siz olun yemek sonrasında gelecek olan kadayıf ve kesme dondurmaya mutlaka yer ayırın.

Yemeklerinin lezzetli olmasının yanısıra fiyatları da çok makul. Fakat aynı olumlu düşüncelerimi personeli için söyleyemeyeceğim. Evet hepsi çok terbiyeli. Kapıdan adımınızı atar atmaz hoşgeldinler afiyet olsunlar vs başlıyor fakat garsonları ter kokuyor! Bu da olmasa Adana Dostlar'a tam puan verebilirsim ama maalesef özellikle de yaz günleri her yerde bu ter kokusunu çekmek zorunda kalıyoruz. Biraz temiz olun ya, bu kadar mı zor?! İlla pahalı deodorantlar vs kullanmanıza gerek yok. Su ve sabunla bu iş halledilir ama insanın içinde olacak.

1 yorum:

mutkan dedi ki...

Ben oyle dusunmuyorum, belki 2007 senesinde guzeldir etleri fakat, 5-6 ay once gittigim de sadece mezelerden hosnut kaldım, kebaplarinin tatlari, normal adana kebaplarina hic benzemiyordu.